ERBJUDANDE

EMNIA.COM

En informationssajt som tar upp allt möjligt man kan behöva veta om nån gång i livet

Ekonomi & affärer

Här i ekonomi & affärer finns det 9 artiklar.

Innehåll i kategorin:


Nu finns gratis fakturering på nätet

Nu finns gratis fakturering på nätet

Du får visa din logotyp och fakturan stöder alla företagsformer

För oss som har eget företag och vill minimera onödiga utgifter för bokföring och fakturering finns nu ett alternativ som kommer slå marknaden på fingrarna. Har du redan fakturering online men känner det fattas något? Måste du betala för att visa din logga? Oavsett om du är snickare, städare, webbhandlare eller webbutvecklare finns nu det givna valet - Faktura24 (fd Fakturabox). Här kan du läsa mer om hur du får professionell fakturering helt gratis. Läs mer nu!

» Gå vidare och läs mer.

Moneybookers - ett alternativ till PayPal

Moneybookers - ett alternativ till PayPal

Skicka och ta emot pengar enkelt och snabbt

Du kanske har hört talas om Moneybookers men inte orkat skapa ditt konto ännu? Om du spelar på nätet är detta ett vanligt alternativ för insättning och utbetalning av vinster. Här får du mer information om Moneybookers och varför du behöver ett konto om du är aktiv på nätet.

» Gå vidare och läs mer.

Hur kan Du tjäna pengar?

Läs hur andra tjänar så kanske Du också kommer igång

Det har skrivits många artiklar om hur du kan tjäna pengar på internet. Den här sidan berättar några tips och råd på hur du kan tjäna genom att göra relativt lite. Läs mer och bestäm om detta kan vara något för dig.

» Gå vidare och läs mer.

Netlender Capital of Sweden AB

Du får snabb utbetalning på din ansökan - imorgon har du pengarna på ditt konto!

Netlender Capital of Sweden AB är ett svenskägt bolag som tillhandahåller finansiella tjänster i form av kortfristiga konsumentlån via Internet och telefon. Med stort ansvar och god service kommer de att bli det självklara valet, när man behöver tillfällig förstärkning i sin ekonomi skriver de på sin hemsida.

» Gå vidare och läs mer.

Autosafe fortkörningsförsäkring

Helt lagligt och billigt - skaffa en du med!

Teckna försäkring mot fortkörningsböter redan idag. Sänd in Din hastighetsböter till Autosafe och de betalar den direkt. Du lägger inte ens ut pengarna för den!

» Gå vidare och läs mer.

Fraktjakt jämför priser på frakter

Hitta bästa priset på inrikes och utrikes frakter

Har du lagt ut för mycket pengar på frakt på dina försändelser den senaste tiden? Vet du om att du kan spara pengar genom att anlita ett annat fraktföretag? Jag ger dig all info du behöver om hur du kan hitta rätt bland alla fraktföretag. Läs min recension om företaget Fraktjakt innan du skickar nästa paket!

» Gå vidare och läs mer.

SaleHoo har wholesale företaget du behöver

Allt från jeans till PSP och laservarnare finns hos leverantörerna

Om du har en webbshop eller säljer produkter via din hemsida så behöver du köpa in billiga och kvalitetsmässiga produkter. Eller kanske du inte vill köpa in lager? Hos SaleHoo finns flera företag listade som kan leverera till dig eller direkt till kund.

» Gå vidare och läs mer.

Jag fann ett bättre alternativ för telefon betalningar

Hemsidan för Wobtel ger ett klart positivt intryck på att de har professionella och prisvärda lösningar

Det var faktiskt av en ren händelse jag kom till Wobtel, ett svenskt företag som erbjuder sk. betalnummer. I början var jag skeptisk men ju mer jag läste på deras hemsida så förstod jag hur enkelt det är att starta en betalningstjänst.

» Gå vidare och läs mer.

Ta betalt med telefon och sms?

Ta betalt med telefon och sms?

Det är en verklighet nu. Flera företag är redo att hjälpa dig.

Har du funderat på att ta betalt med hjälp av SMS eller mobilen? Har du en hemsida med produkter eller tjänster som passar in för dessa betalalternativ? Här finner du en översikt av företag som erbjuder dessa tjänster.

» Gå vidare och läs mer.