ERBJUDANDE

EMNIA.COM

En informationssajt som tar upp allt möjligt man kan behöva veta om nån gång i livet

Sida:
Smidig tidrapportering online? Jobbtimmar.se bra?
Beskriving:
För dig med företag som måste ha koll på dina anställdas tider - finns det bra och smidiga lösningar online? Vi har hittat en att tipsa om. Läs mer!
Nyckelord:
tidrapportering, online, anställda, företag

Kategorier på sajten

ICA Banken informerar:

För mannen i behov

Köp äkta viagra här!

Alltid fina ben utan åderbråck!

Vald kategori: Jobb & arbete

Enklare tidrapportering för hela företagets anställda

Jobbtimmar.se - en ny spännande tjänst för att rapportera tider på nätet

Smidig tidrapportering online? Jobbtimmar.se bra?

Ändrad/uppdaterad: 2014-05-14 10:25

Ärligt talat finns det många tjänster som erbjuder tidrapportering på nätet. Det är en stor marknad för detta och det brukar kosta för företagen att använda detta. Alla vill tjäna pengar på detta och gör det. Företagaren och anställda sparar tid vilket är pengar och tjänsten får betalt för sin tjänst. Enkelt va! Jag har hittat en tjänst som heter Jobbtimmar.se. Är den något att kolla in för dig med?

Det var ett tag sedan jag skrev något här på sidan. Har varit lite upptagen och det har nog du också. Men nu har jag kommit förbi en sajt som jag tyckte var intressant.

Sajten, http://www.jobbtimmar.se, handlar om tidrapportering på nätet. Det är något som jag tror fler och fler företag använder.

De som kanske mest behöver en sådan här tjänst är hantverkare som gör jobb åt kunder där varje timme är viktig att hålla koll på.

Det finns som sagt flera alternativ idag men Jobbtimmar känns som något att kolla in. Sidorna där man loggar in är mobilanpassade vilket gör att de ser ut som appar fast man öppnar dem i webbläsaren. Du kan använda Firefox, Chrome, Safari eller standardwebbläsare för att använda sidorna. Det går lika bra på mobil som på dator och surfplatta.Delen för anställde är enkel. Där finns formulär där man fyller i sin tid på något projekt t.ex. Man kan även rapportera frånvaro samt resor för firmabil. Genom att låta admin själv bestämma vad anställda skall kunna rapportera på kan det skilja sig från företag till företag hur denna sida ser ut. Man kan ha enkel eller flera funktioner med på rapporteringssidan... Bra för dig som vill kunna välja vad du vill!

Sen kan anställd se äldre tider samt ändra sådana tider som ej är markerade som fakturerade. Just det. Admin kan skriva ut fakturaunderlag och automatiskt markera dessa tider som utskrivna för att inte råka få med samma tider nästa gång det är dags att fakturera. Denna funktion finns inte hos alla "konkurrenter" om man säger så. Den verkar uppskattad också.

Admin, du kanske?, har givetvis mycket mer att kunna göra på sina adminsidor. Där lägger man upp allt som anställda ska kunna rapportera på, t.ex:

- Projekt
- Anställda
- Material
- Företagsfordon
- Arbetskategorier

Vidare finns många inställningar för varje sektion som gör att du kan skräddarsy ditt system.

Rapporter att visa finns på det som man kan rapportera på. Kolla in demon de har för mer info och se själv!

Admin kan även skriva ut löneunderlag på anställda för att enkelt kunna arbeta med löner.

Idén med Jobbtimmar.se verkar vara att det skall vara enkelt för båda parter men kraftfullt och ha många funktioner. Det ser bra ut idag och kan nog bara bli bättre ju mer det utvecklas.

De var även öppna för att ordna till saker som jag behövde och som andra också kan behöva. Så har du något specifikt önskemål kontakta dem och berätta. Kanske får du med det på köpet!

Slutligen kan jag bara säga att du bör kolla in www.jobbtimmar.se. Där finns demo och lite screenshots som kan ge en bra bild av denna tjänst!

Spara pengar genom att rapportera online --> http://www.jobbtimmar.se

Ha det bra!